Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er brugt 3,5 kilometer tømmer, 60.000 søm, 50.000 skruer, 6.000 franske bolte og meget mere til klargøringen af den gamle trærutsjebane forud for sæsonåbningen af Bakken.
”I alt er budgettet til renoveringen af rutsjebanen på 10 millioner; vi er klar til sæsonåbningen. Når vi har lukket til vinter, ordner vi en af de store nedkørsler og det andet sving på rutsjebanen,” siger Ole Andersen, administrerende direktør for Bakken, til Turisme24.dk.
Rutsjebanen på Dyrehavsbakken, der har kørt med gæster i over 90 år, har i snit årligt 650.000-700.000 gæster.
Læs hele historien på turisme24.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025