Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I et fælles debatindlæg i Altinget skriver HORESTAs kommercielle direktør, Jeppe Møller-Herskind og medlem af Borgerrepræsentationen i Københavns Kommune (R), Christopher Røhl, at de som repræsentanter for restaurationslivet og borgerne mener, at det er den helt forkerte vej at gå, hvis man vil bevare en levende og attraktiv hovedstad.

De ærgrer sig over, at de gode tiltag i udspillet til et nyt administrationsgrundlag bliver overskygget af forslaget om at indskrænke udeserveringen, da det vil fjerne de sidste attraktive timer i København klædt i sommersol, som giver den levende storby, vi er blevet så kendt for. 

En af konsekvenserne bliver, at den sidste servering forsvinder. Gæsterne kan ikke bare rykke indenfor, som det er blevet foreslået af Astrid Aller fra SF, for det er overhovedet ikke sikkert, at der plads inde i restauranten. Og en plads indenfor er desuden ikke særligt tillokkende på lune sommeraftener.

I Aarhus, Odense, Aalborg og på Frederiksberg kan man sagtens håndtere udeservering efter klokken 22, mens Danmarks hovedstad nu skal ligge stille hen. Det er simpelthen ikke en hovedstad værdigt, og det er både synd for virksomhederne, men så sandelig også for byens borgere og besøgende.

Læs hele historien på altinget.dk

Log ind