Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det står generelt sløjt til med at øge antallet af optagne elever på landets erhvervsskoler. Så sent som i fredags viste nye tal fra Danmarks Statistik, at elevoptaget på landets erhvervsuddannelser i 2022 ramte sit laveste punkt i mere end ti år, skriver Turistmonitor.

Men på Hotel- og Restaurantskolen har man gode nyheder i vintermørket. For skolen har haft sit største januaroptag af elever i otte år. I alt er 343 spirende kokke, bagere, konditorer, smørrebrød/catere, ernæringsassistenter, tjenere og receptionister startet på skolens grundforløb to. Det er 30 procent flere end i 2022.

”Jeg kniber mig stadig i armen, men vi tør alligevel godt se vores flotte tal som et tegn på, at de forandringer, vi arbejder med at gennemføre på skolen, gør den til et stadig mere attraktivt sted at søge hen. Det er vi glade for og stolte over, og vi håber, at det er en tendens, der fortsætter,” siger direktør Anne-Birgitte Agger i en pressemeddelelse.

Læs hele historien her.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

People & Culture Manager forløb 2026 - Vest

<b>People & Culture Manager forløb 2026 </b>
Forløb for Vest, 3. februar, 5 maj, 25 august og 27. oktober 2026.
Uddannelsen er bygget op omkring fire moduler – et i hvert kvartal, alle dage fra kl. 9:00 – 13:00. 

Log ind