Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det står generelt sløjt til med at øge antallet af optagne elever på landets erhvervsskoler. Så sent som i fredags viste nye tal fra Danmarks Statistik, at elevoptaget på landets erhvervsuddannelser i 2022 ramte sit laveste punkt i mere end ti år, skriver Turistmonitor.
Men på Hotel- og Restaurantskolen har man gode nyheder i vintermørket. For skolen har haft sit største januaroptag af elever i otte år. I alt er 343 spirende kokke, bagere, konditorer, smørrebrød/catere, ernæringsassistenter, tjenere og receptionister startet på skolens grundforløb to. Det er 30 procent flere end i 2022.
”Jeg kniber mig stadig i armen, men vi tør alligevel godt se vores flotte tal som et tegn på, at de forandringer, vi arbejder med at gennemføre på skolen, gør den til et stadig mere attraktivt sted at søge hen. Det er vi glade for og stolte over, og vi håber, at det er en tendens, der fortsætter,” siger direktør Anne-Birgitte Agger i en pressemeddelelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025