Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 1. juni lukker Restaurant no. 61 i Odense, der siden 2010 haft masser af gæster, vundet flere priser som landets bedste brasseri samt bistro og er kommet helskindet gennem to udfordrende år med corona, skriver Fyens.dk.

Kok, tjener, sommelier og ejer, Martin Pilsmark, har i efterhånden flere år barslet med idéen om at sætte et punktum. Men det skulle ikke være corona, der tvang ham til det. For han ville stoppe på toppen.

”Det er let at kaste håndklædet i ringen, når det går dårligt. Det er derimod pissesvært at træffe beslutningen om at lukke, mens det går godt. Derfor er det den rigtige beslutning,” siger Martin Pilsmark onsdag formiddag, hvor han har været i færd med at ringe rundt til de mange tidligere ansatte, så de var informeret, inden nyheden blev delt på sociale medier og i medierne.

Læs hele historien her.

Log ind