Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I slutningen af 2022 åbnede en ny McDonalds i Kliplev nær motorvejen, og i sidste uge kunne JydskeVestkysten berette, at restauranten allerede er ved at trække andre virksomheder til området. Bag den nye McDonalds står Michael Rolver, der er franchisetageren, og i alt har han 11 restauranter på Fyn og i Syd- og Sønderjylland heriblandt restauranterne i Tønder, Rødekro og Sønderborg, skriver JV.dk.
Ifølge Michaek Rolver har han i mange år været interesseret i McDonalds forretningsmodel, og det var netop den, der fik ham til gå målrettet mod at være franchisetager.
”Det er forretningsmodellen franchising der har drevet mig. Og der må man sige, at der er McDonald's førende på verdensmarkedet. Forretningsmodellen tiltaler rigtig meget, at man støtter op omkring et fuldt udviklet koncept, som folk kender,” siger Michael Rolver.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025