Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I slutningen af 2022 åbnede en ny McDonalds i Kliplev nær motorvejen, og i sidste uge kunne JydskeVestkysten berette, at restauranten allerede er ved at trække andre virksomheder til området. Bag den nye McDonalds står Michael Rolver, der er franchisetageren, og i alt har han 11 restauranter på Fyn og i Syd- og Sønderjylland heriblandt restauranterne i Tønder, Rødekro og Sønderborg, skriver JV.dk.

Ifølge Michaek Rolver har han i mange år været interesseret i McDonalds forretningsmodel, og det var netop den, der fik ham til gå målrettet mod at være franchisetager.

”Det er forretningsmodellen franchising der har drevet mig. Og der må man sige, at der er McDonald's førende på verdensmarkedet. Forretningsmodellen tiltaler rigtig meget, at man støtter op omkring et fuldt udviklet koncept, som folk kender,” siger Michael Rolver.

Læs hele historien her.

HORESTA Play: Fra fritidsjobber til franchisetager

Sille Stenholm Jørgensen og Mikkel Wyrtz begyndte begge som helt unge fritidsmedarbejdere i en af McDonald’s restauranter ved siden af deres skolegang. I dag har de arbejdet sig op til at blive henholdsvis restaurantchef og franchisetager.

Log ind