Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Køkkenchef Brian Grensteen fra Brasserie Bordeaux i Odense giver sine bedste fifs videre til Mattias Mulnæs, der som nyeste medlem af brasseriets køkkenhold. Siden den 1. december 2022 har Mattias været i Ny Mesterlære som kok, og han er dermed en af de unge under uddannelse, som statsminister Mette Frederiksen efterspurgte flere af, da hun den 1. januar holdt sin nytårstale fra Marienborg. I talen understregede hun blandt andet, at erhvervsuddannelserne skal være førstevalget for mange flere, skriver Erhvervplus.
”Jeg lavede de ting, jeg skulle i gymnasiet, men havde 35 procents fravær i 3.g, så det var med nød og næppe, at jeg slap igennem. Det var måske ikke forkert at vælge gymnasiet, men jeg syntes, det var spild af tid, mens jeg gik der. Bagefter vidste jeg ikke, hvad jeg ville, og jeg ville nødigt i gang med noget, som heller ikke var det rigtige. Så ville jeg hellere arbejde,” siger Mattias Mulnæs.
Det er sjældent en 18-årig, man tager i mesterlære. Typisk har eleverne lidt mere erfaring, ligesom Mattias, der er 25. De har som regel prøvet at være ude i det pulserende liv og kender til det at have forpligtelser og skulle møde på et bestemt tidspunkt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Rift om medejerskab i dansk hotelkæde
10-05-2024
-
Old Irish Pub slår rekord for omsætningen
10-05-2024
-
Hotel Royal genåbner efter projekt til 20 millioner kr.
10-05-2024
-
Michelin-restaurant laver særlig menu til 10.000 meters højde
10-05-2024
-
Ny fynsk restaurant med Michelin-drømme
10-05-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
10-05-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
10-05-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
10-05-2024