Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
År efter år har Frederikshøj formået at tjene penge på at servere mad i luksusklassen, mens andre har haft svært ved at få kvalitet og økonomi til at hænge sammen. Nu præsenterer den aarhusianske michelinrestaurant sit bedste resultat nogensinde, skriver Børsen.
Regnskabet for 2021/22 er netop blevet offentliggjort, og her er bundlinjen vokset med 51 pct. til 4,4 mio. kr. Omsætningen er ikke offentlig, men bruttofortjenesten stiger også – fra 9,1 mio. kr. i 2020/21 til 11,8 mio. kr. Wassim Hallal, der både er adm. direktør, medejer og chefkok, er tilfreds med udviklingen i regnskabsåret.
“Det har været sigende for vores forretning de seneste mange år, at vi hvert år har prøvet at trappe op. Jo ældre vi bliver, jo mere sammentømrede bliver vi, og så bliver vi også mere effektive,” siger Wassim Hallal.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller går sammen i stort søgsmål mod Booking.com
12-08-2025
-
Aarhus-lysbyggeri ramt af omfattende Airbnb-svindel
12-08-2025
-
Nyborg vil regulere autocampere ved stranden
12-08-2025
-
Lene Beier vært ved HORESTAs årsdag 2025
12-08-2025
-
Airbnb bør ikke være hoteldrift i forklædning
12-08-2025
-
Sticks’n’Sushi udvider med Skotland på kortet
12-08-2025
-
Will Smith sætter spot på aarhusiansk hotelsuite
12-08-2025
-
EU godkender milliardopkøb af Just Eat
12-08-2025
-
HORESTA forventer stramning af regler for Airbnb
12-08-2025
-
Digitalt hotel i Middelfart får travl start
12-08-2025