Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
År efter år har Frederikshøj formået at tjene penge på at servere mad i luksusklassen, mens andre har haft svært ved at få kvalitet og økonomi til at hænge sammen. Nu præsenterer den aarhusianske michelinrestaurant sit bedste resultat nogensinde, skriver Børsen.
Regnskabet for 2021/22 er netop blevet offentliggjort, og her er bundlinjen vokset med 51 pct. til 4,4 mio. kr. Omsætningen er ikke offentlig, men bruttofortjenesten stiger også – fra 9,1 mio. kr. i 2020/21 til 11,8 mio. kr. Wassim Hallal, der både er adm. direktør, medejer og chefkok, er tilfreds med udviklingen i regnskabsåret.
“Det har været sigende for vores forretning de seneste mange år, at vi hvert år har prøvet at trappe op. Jo ældre vi bliver, jo mere sammentømrede bliver vi, og så bliver vi også mere effektive,” siger Wassim Hallal.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025