Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

År efter år har Frederikshøj formået at tjene penge på at servere mad i luksusklassen, mens andre har haft svært ved at få kvalitet og økonomi til at hænge sammen. Nu præsenterer den aarhusianske michelinrestaurant sit bedste resultat nogensinde, skriver Børsen.

Regnskabet for 2021/22 er netop blevet offentliggjort, og her er bundlinjen vokset med 51 pct. til 4,4 mio. kr. Omsætningen er ikke offentlig, men bruttofortjenesten stiger også – fra 9,1 mio. kr. i 2020/21 til 11,8 mio. kr. Wassim Hallal, der både er adm. direktør, medejer og chefkok, er tilfreds med udviklingen i regnskabsåret.

“Det har været sigende for vores forretning de seneste mange år, at vi hvert år har prøvet at trappe op. Jo ældre vi bliver, jo mere sammentømrede bliver vi, og så bliver vi også mere effektive,” siger Wassim Hallal.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind