Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den har et følge af trofaste fans, der sværger til den cremede smag af fløde og tomater. Jensens Bøfhus står bag Favorit Sauce, som har fundet vej til mange danske middagsborde og buffeter igennem tiden, skriver EB.dk.
Men nu er en æra forbi. Det er nemlig ikke længere muligt at fedte sig ind i den røde sauce, når man begiver sig ud på en bøfrejse til bøfhuset. Favorit Sauce, der har været at finde i restaurantkæden siden 1990'erne, er ikke længere at finde på menukortet. Det bekræfter Peter Arnfeldt, der er presseansvarlig i Jensens Bøfhus.
”Hos Jensens Bøfhus arbejder vi hele tiden på at udvikle og forbedre vores produkter. Vi følger med tiden og forsøger at modernisere vores udtryk og imødekomme vores gæsters ønsker. Denne udvikling foregår løbende, så vi sikrer at ramme netop den smag, vores gæster efterspørger.”
Ændringerne har været implementeret hen over de seneste par uger, og Peter Arnfeldt siger, at responsen har været overvejende positiv.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelkonge Birger Arp-Hansen er død
05-06-2025
-
Joe & The Juice indgår partnerskab med globalt tennisikon
05-06-2025
-
Hotel Viking i Sæby bliver nu firestjernet hotel
05-06-2025
-
Sunset Boulevard runder restaurant nummer 50 i Danmark
05-06-2025
-
Danmark rykker syv pladser frem på global kongresliste
05-06-2025
-
Danske Konferencecentre præsenterer ny identitet og strategi
05-06-2025
-
Norge indfører målrettet turistskat
05-06-2025
-
Nyt luksushotel i Hornbæk har fået sit navn
05-06-2025