Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kort inden 2022 blev forvandlet til 2023 kom Bandholm Badehotel på en liste over de ti bedste steder, som Berlingskes madanmelder havde spist i løbet af året. Det betyder meget for hoteldirektør Allan L. Agerholm, som ønskede at bygge hotellet op om en restaurant af høj klasse, skriver Lolland-Falsters Folketidende.
”løbet af vores første år er vi især lykkes med at skabe en gastronomisk perle, hvor vores køkkenchef, Nicky Arentsen, har skabt et unikt køkken med gastronomi på et meget højt niveau,” siger hoteldirektøren.
Når de lokale påpeger, at det er dyrt at spise på Bandholm Badehotel, så skyldes det også at en planlagt restaurant nummer to ikke åbnede sidste år. Den var på tegnebrættet helt fra begyndelsen, men manglen på personale betød, at den først i den kommende sæson bliver en realitet. Den får hjemme i havestuen med udsigt ud over Smålandshavet, og kommer til at hedde Brasserie Alba.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025