Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter at have vristet sig fri af Covid-19’s kløer har restaurationsbranchen skulle tackle både inflation og energikrise. Derfor håber HORESTA, at 2024 bliver et år, hvor der kommer mere ro på branchen.
Der er dog også en forsigtig optimisme at spore blandt restauranterne, som forventer en stigning i omsætningen i 2024 i takt med, at restaurantbesøgene vil stige i 2024, skriver Fødevarewatch.dk.
”I 2023 har arbejdskraft fortsat været aktuelt, men vi ser også en aftagende efterspørgsel, omend det fortsat vil være et emne, der præger 2024. Her taler ESG også ind i den udfordring, for hvis man ikke har en bæredygtig forretning med en ansvarlig medarbejderpolitik, så kan du ikke gå ud og kalde på mere arbejdskraft over for politikerne,” siger Jeppe Møller-Herskind, der er viceadm. direktør i HORESTA.
”Desuden ønsker vores medlemmer, at vi overbeviser politikerne om, at det skal være frivilligt at tage imod kontanter, og at der kommer mere fokus på erhvervsuddannelserne idet efterspørgslen på specifikt faglært arbejdskraft er afgørende for, at vi som erhverv kan beholde vores styrkeposition som gastronomisk supermagt” lyder det fra Jeppe Møller-Herskind.
Læs hele historien på fødevarewatch.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025