Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En øl uden bygmalt kan for mange ølkendere lyde en lille smule skævt. Det er dog hvad Carlsbergs husbryggeri Jacobsen vil lancere på et udvalg af barer og restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.
Årsagen til eksperimentet er, at bygmalt i fremtiden kan blive en mangelvare for mange bryggerier i fremtiden grundet klimaforandringer. Derfor skal der ledes efter alternative løsninger, når øllet skal brygges.
Øllen er en Wheat-pilsner med en alkoholprocent på 6 procent, og bliver lanceret som en del af et nyt forskningsprojekt fra Carlsberg, hvor bryggeriet vil undersøge fremtiden for ølbrygning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025