Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En øl uden bygmalt kan for mange ølkendere lyde en lille smule skævt. Det er dog hvad Carlsbergs husbryggeri Jacobsen vil lancere på et udvalg af barer og restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.
Årsagen til eksperimentet er, at bygmalt i fremtiden kan blive en mangelvare for mange bryggerier i fremtiden grundet klimaforandringer. Derfor skal der ledes efter alternative løsninger, når øllet skal brygges.
Øllen er en Wheat-pilsner med en alkoholprocent på 6 procent, og bliver lanceret som en del af et nyt forskningsprojekt fra Carlsberg, hvor bryggeriet vil undersøge fremtiden for ølbrygning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025