Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En øl uden bygmalt kan for mange ølkendere lyde en lille smule skævt. Det er dog hvad Carlsbergs husbryggeri Jacobsen vil lancere på et udvalg af barer og restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Årsagen til eksperimentet er, at bygmalt i fremtiden kan blive en mangelvare for mange bryggerier i fremtiden grundet klimaforandringer. Derfor skal der ledes efter alternative løsninger, når øllet skal brygges.

Øllen er en Wheat-pilsner med en alkoholprocent på 6 procent, og bliver lanceret som en del af et nyt forskningsprojekt fra Carlsberg, hvor bryggeriet vil undersøge fremtiden for ølbrygning.

Læs hele historien på fødevarewatch.dk

Danskerne er mere prisbevidste i de sene timer

Peter Haahr Nielsen, der er direktør i Carlsberg Danmark, oplever, at forbrugerne bruger mindre på fornøjelser. Alligevel vokser bryggeriet herhjemme og tager større markedsandele.

Log ind