Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der er næppe noget mere ikonisk og ærkebritisk end de mange fish and chips-restauranter, eller chippies, som de ofte kaldes, der ligger spredt ud over de britiske øer.
Men de mange, ofte små, fish and chips-resturanter, er hårdt spændt for for tiden, og det skyldes i særdeleshed de massive prisstigninger, der især har hærget siden Ruslands invasion af Ukraine i februar sidste år.
For at hjælpe fish and chips-butikkerne har det britiske ministerium for fødevarer, Department for Environment, Food and Rural Affairs, derfor annonceret, at britiske fiskere nu igen må fange den nordatlantiske pighaj, som er en lille haj, der ikke måler mere end 100 centimeter. Det skriver Financial Times.
Fiskeri af pighajen har ellers været forbudt siden 2010, men forbuddet løftes nu, da den er et billigere alternativ til torsk for fish and chips-butikkerne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025