Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hilding Hvid har haft travlt hele sommeren, rigtigt travlt. Kunderne er vendt tilbage efter den to år lange coronakrise, og den rutinerede kroejer har kogt, stegt og kørt service for sine gæster som aldrig før. Men der er skår i glæden. Skår, der i værste fald kan koste Hotel Gjerrild Kro livet, efter 35 år i Hilding Hvids ejerskab, fortæller TV2 Østjylland.
I år har Hilding Hvid indtil videre brugt 170.000 kroner på strøm. Det er 115.000 kroner mere end samme tid sidste år, fortæller.
HORESTAs adm. direktør, Jannick Nytoft, fortæller, at billedet er det samme for mange af erhvervets virksomheder.
”Der er ingen tvivl om, at der vil være nogle virksomheder, der først har haft to hårde år med corona, og så oplever høje omkostninger nu. Og det kan i sidste ende betyde, at de må dreje nøglen om,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025