Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke videre morsomt at være ejer af et spisested i denne tid. For ud over, at priserne på el og varme stiger til noget nær det tredobbelte, så strømmer gæsterne heller ikke til som vanligt. Tom Jessen, der er forpagter af Holbøl Landbohjem oplever en tredobling af priserne på el, gas og diesel, og en regning, der ikke bare uden videre kan skubbes videre, skriver JV.dk.
”Vi gør jo, hvad vi kan for at købe så billigt ind, som vi overhovedet kan, men vi er nødt til at holde prisstigningerne så små som muligt, for vores kunder har heller ikke de samme penge mellem hænderne længere. Folk vil jo gerne til julefrokost, men der er nogle, der har ringet og aflyst igen, fordi de har været nødt til at afskedige medarbejdere, og så synes de ikke lige, at det er tiden til at holde fest,” fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025