Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke videre morsomt at være ejer af et spisested i denne tid. For ud over, at priserne på el og varme stiger til noget nær det tredobbelte, så strømmer gæsterne heller ikke til som vanligt. Tom Jessen, der er forpagter af Holbøl Landbohjem oplever en tredobling af priserne på el, gas og diesel, og en regning, der ikke bare uden videre kan skubbes videre, skriver JV.dk.
”Vi gør jo, hvad vi kan for at købe så billigt ind, som vi overhovedet kan, men vi er nødt til at holde prisstigningerne så små som muligt, for vores kunder har heller ikke de samme penge mellem hænderne længere. Folk vil jo gerne til julefrokost, men der er nogle, der har ringet og aflyst igen, fordi de har været nødt til at afskedige medarbejdere, og så synes de ikke lige, at det er tiden til at holde fest,” fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025