Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et bredt udsnit af fødevarebranchen deltog i weekenden i Food Festival. For nogle er det de faglige aktiviteter og konferenceprogrammet, der trækker, for andre er det den direkte kontakt med festivalgæsterne.
Christina Wejlemann er som CSR-ansvarlig i Compass Group, der driver 350 kantiner, og hun var på udkig efter inspiration, erfaringer og viden i forhold til at få flere grønne måltider ind i danske kantiner.
"Men jeg har faktisk også lige her i pausen lavet en mødeaftale med en producent, som jeg tror, vi kan få et rigtig spændende samarbejde med," fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic runder nyt millionoverskud og opruster i Aarhus
06-05-2025
-
Alsik Hotel & Spa mindsker underskud og ser fremgang i gæstetilfredshed
06-05-2025
-
Ny chef concierge skal løfte gæsteoplevelsen hos 1 Hotel Copenhagen
06-05-2025
-
Arena Næstved i modvind efter påstand om unfair konkurrence
06-05-2025
-
Rekordtravl april i Københavns Lufthavn med vækst fra USA
06-05-2025
-
Randerschef bliver ny direktør på ikoniske Ruths Hotel
06-05-2025
-
Pejsegården giver milliontab, men ledelsen ser lys forude
06-05-2025
-
Innovation og netværk i fokus, når det populære event "Meet the Geeks” vender tilbage
06-05-2025