Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Coronanedlukninger, arbejdsmarkedskonflikter og stigende fødevarepriser har været hårdt ved ledelsen i Jensens Bøfhus. Adm. direktør, Anders Nikolaisen har derfor nu, efter eget ønske, valgt at stoppe på posten, skriver FødevareWatch.
”Jeg har sammenlagt været i Jensens Bøfhus i mere end ti år. De seneste år har været top-spændende, men også turbulente. Min bestyrelsesformand og jeg har arbejdet godt sammen, men vi er nu nået et punkt, hvor vi er enige om at være uenige. Jeg er derfor nu et sted i mit liv, hvor det er tid til at prøve kræfter med noget andet,” lyder det fra Anders Nikolaisen.
Jensens Food Group har valgt at konstituere nuværende direktør for Jensens Foods, Anders Engdahl, i indtil videre seks måneder, så han fremadrettet har to helt adskilte ansvarsområder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025