Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Coronanedlukninger, arbejdsmarkedskonflikter og stigende fødevarepriser har været hårdt ved ledelsen i Jensens Bøfhus. Adm. direktør, Anders Nikolaisen har derfor nu, efter eget ønske, valgt at stoppe på posten, skriver FødevareWatch.
”Jeg har sammenlagt været i Jensens Bøfhus i mere end ti år. De seneste år har været top-spændende, men også turbulente. Min bestyrelsesformand og jeg har arbejdet godt sammen, men vi er nu nået et punkt, hvor vi er enige om at være uenige. Jeg er derfor nu et sted i mit liv, hvor det er tid til at prøve kræfter med noget andet,” lyder det fra Anders Nikolaisen.
Jensens Food Group har valgt at konstituere nuværende direktør for Jensens Foods, Anders Engdahl, i indtil videre seks måneder, så han fremadrettet har to helt adskilte ansvarsområder.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025