Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Snart vil der være mindre kalk i vandet i hovedstadsområdet, og det medfører en række gevinster for områdets hoteller og restauranter, der kan se frem til mindre slid på maskiner, mindre kemikalieforbrug og mindre bøvl med rengøring.
For hoteller og restauranter betyder det blødere vand bl.a. længere levetid på toiletter, vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Samtidig er der tid og kemikalier at spare på rengøringen, idet vandet giver færre kalkaflejringer end tidligere. Når alle HOFORs vandværker leverer blødere vand, kan man også sætte sæbe-forbruget ned i rengøring og vask, men her er det vigtigt at holde øje med udviklingen i netop i dit område. Du kan følge udrulningsplanen på her.
Har din virksomhed valgt at installere et privat blødgøringsanlæg, anbefaler HOFOR, at man sørger for løbende at få kontrolleret vandkvaliteten af en fagperson. Det er eksempelvis vigtigt at holde øje med natriumindholdet, som kan stige i takt med, at vandet bliver blødere.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025