Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Om en lille månedstid åbner Garbanzo sin femte restarant i København. Denne gang på Nørrebrogade.
Garbanzo skiller sig særligt ud ved deres friskbagte brød med chiafrø og quinoafrø, der er rullet i majsmel inden turen i ovnen.
”Vores menu er sammenstøbt af et bredt udvalg, der gør det muligt at eksperimentere med endeløse sammensætningsmuligheder. Det er vigtigt for os, at der er noget for enhver smag, og oplevelsen aldrig behøver være er den samme. Det eneste, der går igen, er kvaliteten. Det er vores præmis,” lyder det fra Simon Jensen, der ser frem til åbningen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025