Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ikke engang stedets ejere kunne forudse den overvældende modtagelse, Bock Bistros ungarske køkken fik, da bistroen åbnede i København for halvandet år siden. Over hele linjen var der positive anmeldelser, og gæsterne kastede sig nysgerrigt ud i at afprøve ungarske specialiteter som blodpølse, karpesuppe og Tokaji-vine, skriver Spiseliv.dk.
Nu bliver Bock Bistro til Hungaria Restaurant & Vinbar, og med valget af det latinske navn for Ungarn bliver der sat endnu tykkere streg under den ungarske forbindelse. Samtidig træder to af de tre ejere, køkkenchef Krisztian Balogh og restaurantchef Peter Sarvari ud af partnerskabet for senere på året at åbne en større filial af det ungarske franchise Bock Bistro, mens daglig leder Tillike Jørgensen fører restauranten videre under det nye navn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025