Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Hvis du træder ind på en Sunset Boulevard restaurant, vil du måske bemærke. at noget er anderledes. Den danske fastfood-kæde Sunset Boulevard skruer nemlig nu ned for temperaturen. Det sker for at spare på energiforbruget, skriver EB.dk.

Udover at skrue varmen i lobbyerne ned fra 23 til 21 grader, slukkes der også for udvalgte spots i lobbyområderne, som bliver erstattet med LED bloklys på særligt udvalgte placeringer, oplyser kæden i en pressemeddelse.

”Det er helt oplagt lige nu, at vi kigger en ekstra gang ind i, hvor vi kan skrue ned for energiforbruget uden at gå på kompromis med gæsteoplevelsen og arbejdsforholdene i vores restauranter,” siger Sunset Boulevards administrerende direktør, Jens Broch i pressemeddelsen.

Læs hele historien her.  

Sunset Boulevard lander ny direktør

Efter otte år på posten er Jens Broch færdig som adm. direktør. Nu overtager driftsdirektør Jens Baisner styringen af den landsdækkende fastfoodkæde med internationale ambitioner.

Log ind