Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 14. oktober åbner Hotel- og Restaurantskolen dørene til jubilæumsfejring på Kulturnatten med mere end 20 workshops, smagninger, gourmetmiddage, madboder og andre lækre events.
Dagen markerer 100 år, hvor skolen og dens elever på mange måder har været med til at definere udviklingen inden for dansk gastronomi og værtskab. Derfor har vi også udviklet en digital tidslinje til anledningen, der giver det fulde overblik over skolens plads i historien fra 1922 frem til i dag.
Den 15. november fejres jubilæet internt i branchen til skolens årlige medaljefest, hvor både nuværende og tidligere kokke, elever, medarbejdere og samarbejdspartnere samles om historiske indspark og store smagsoplevelser med udgangspunkt i Hotel- og Restaurantskolens plads i dansk gastronomi og turisme gennem 100 år.
“I arbejdet med at skabe fremtidens skole, er der altid meget at lære ved også at kigge bagud. Der er dele af vores historie, som vi bestemt ikke skal tage med os, men der er også mange ting, som vi kan lære af. Derfor glæder vi os til sammen at reflektere over historien, og hvordan vi kan bruge vores fælles erfaringer til at skabe en mere bæredygtig skole fremadrettet,” siger direktør Anne-Birgitte Agger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025