Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da muligheden her bød sig, så skulle der ikke meget til at overbevise mig, og slet ikke da jeg kom herned og så rammerne og bygningerne, siger den 29-årige køkkenchef hos Schackenborg Slotskro, Adam Malmø, om sin nye stilling hos den historiske kro i Møgeltønder. Det skriver JV.dk.
Han har blandt andet arbejdet som køkkenchef hos Hotel Britannia i Esbjerg, en Michelin restaurant i Frankrig og så har han også ledt efter meningen med det hele til søs.
”Jeg besluttede mig for, at jeg ville træde et par skridt tilbage og finde ud af, om det var restaurationsverdenen, jeg stadig ville. Jeg fandt et job hos Søværnet, som var noget helt andet. Der fik jeg nogle unikke oplevelser. Her lavede jeg både lidt mad og lærte at sejle,” fortæller Adam Malmø.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025