Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er ikke noget, der er overladt til tilfældighederne, når Marc Thejl Hansen serverer mad og vin for sine gæster. Og han kan sit fag til perfektion og helt ud til fingerspidserne. Det skriver JydskeVestkysten.dk.

Det har den nytiltrådte restaurantchef på Schackenborg Slotskro nu fået nogle af sine dygtigste kollegers anerkendelse for. Han har for andet år i træk ved de officielle danmarksmesterskaber for kokke og tjenere kvalificeret sig til finalen i konkurrencen om at blive årets tjener.

De seks tjenerdommere kommer fra nogle af Danmarks mest prominente restauranter og hoteller. De vurderede i semifinalen i Odense, at Marc Thejl Hansens præstation var så god, at han endte med at slutte som nummer to blandt de 15 konkurrenter. Det får ham nu til at tro på, at han kan skifte sidste års fjerdeplads ud med en førsteplads, når der er finale i Herning den 17. marts næste år.

DM-finalen i konkurrencen om at blive årets kok og tjener finder sted i forbindelse med FoodExpo i Herning den 17. marts næste år.  

Læs hele historien på jv.dk – kræver login

Bühlmann henter ny direktør til Aarhus-hotel

For en måned siden kom de frem, at Bühlmanns hotel, Villa Provence i Aarhus, skal have ny direktør, da direktør Peter Bühlmann har fået job i Tyrol. Nu har Familien Bühlmann hentet hotellets næste chef på Samsø.

Hotelbyggerier boomer i provinsen

Flere hotelbyggerier er undervejs uden for København end tidligere. Udviklingen kan blandt andet skyldes, at byerne samlet udvikler sig for at blive en mere interessant destinations, vurderer cheføkonom fra HORESTA.

Log ind