Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den vejlensiske restaurant The Buddha Bowl Project åbner en afdeling i Billund Lufthavn. Restauranten tilbyder sunde og økologiske buddha bowls, wraps, pita og frisklavede juices. Lufthavnen har længe haft på tegnebrættet at udvide restaurationsudbuddet til de rejsende, skriver Vafo.dk.
Lars Berggreen, som er manden bag The Buddha Bowl Project, ser frem til at åbne i Billund Lufthavn.
”Vi er et forholdsvis nyt koncept, der er bygget op om et populært madkoncept, der er kendt verden over. Så det bliver spændende at starte op i lufthavnen, hvor der vil være genkendelighed til konceptet fra mange gæster,” siger Lars Berggreen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025