Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den vejlensiske restaurant The Buddha Bowl Project åbner en afdeling i Billund Lufthavn. Restauranten tilbyder sunde og økologiske buddha bowls, wraps, pita og frisklavede juices. Lufthavnen har længe haft på tegnebrættet at udvide restaurationsudbuddet til de rejsende, skriver Vafo.dk.
Lars Berggreen, som er manden bag The Buddha Bowl Project, ser frem til at åbne i Billund Lufthavn.
”Vi er et forholdsvis nyt koncept, der er bygget op om et populært madkoncept, der er kendt verden over. Så det bliver spændende at starte op i lufthavnen, hvor der vil være genkendelighed til konceptet fra mange gæster,” siger Lars Berggreen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025