Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den danske Hotel- og Restaurantskole med base i København har de seneste år lidt markant under, at færre elever søger skolen, skriver FødevareWatch.dk.

Det viser tal fra Børne- og Undervisningsministeriet, hvor det fremgår, at 317 elever blev færdige med uddannelser på Hotel- og Restaurantskolen i skoleåret 2020/21 mod 506 elever fem år før.

”Vi har oplevet faldende elevtal siden 2014, men fra 2020 ser vi heldigvis et stigende optag, men det er fortsat vores vigtigste strategiske opgave at få vendt udviklingen. I sig selv er det interessant, at vi har en skole, der uddanner elever til en markant voksende branche, men ser en tendens, hvor eleverne ikke søgte vores skole og fag,” siger Anne-Birgitte Agger, der er direktør for skolen og hun peger på en bredere årsag.

Læs hele historien her.

Grundlæggende elevkursus (online)

Kl. 10.00 – 11.00.

Online kurset er for ledere og oplæringsansvarlige, som har med elevernes ansættelsesforhold at gøre.

På kurset kan du møde arbejdsmiljøchef, Vivi Nedergaard Lambert fra HORESTA.

Kursus i elevoverenskomsten

Kl. 09.00 - 15.00

HORESTA inviterer til kursus i elevoverenskomsten indgået mellem HORESTA Arbejdsgiver og 3F.

People & Culture Manager program 2026 - Module 4 - ENGLISH

<b>People & Culture Manager program 2026 - ENGLISH </b>
The dates for the programme: 3 March, 12 May, 1 September, and 3 November 2026.
The programme is structured around four modules – all sessions run from 9:00 AM to 12:00 PM.

Log ind