Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fonden Dansk Gastronomi arbejder for at fremme dansk gastronomi. Det gør fonden blandt andet ved at yde støtte til lovende danske kokkes videreuddannelse gennem kurser og studieophold i Danmark og udlandet. Fondens sigte er at bidrage til at fastholde og højne dansk gastronomis internationale niveau. Desuden uddeler fonden sponsorater til konkurrencer og fødevarerelaterede arrangementer.
Ved en fundraiser tilberedes en middag af et udvalg af fondens bestyrelsesmedlemmer, som alle er kokke på top-niveau, heriblandt Anita Klemensen (Nordens første kvinde der fik en Michelinstjerne), Per Thøstesen (mangeårig ejer af Bistro Bohéme), Vivi Schou (har i over 30 år bidraget til fremme af gastronomi som ejer af Babette i Vordingborg) samt Thomas Pasfall (ejer af Pasfall i Odense).
Derudover Michael Kopp fra Restaurant Fauna samt årets vinder af Kokkenes Kokketalent med retter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025