Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når den danske fødevarebranche i de kommende måneder skal finde en løsning på markant – og i nogle tilfælde historisk – forhøjede energiregninger som følge af bl.a. krigen i Ukraine, kan det være med EU-blåstemplede kompensationsordninger fra Bruxelles, skriver FødevareWatch.dk.
Det står klart efter, at Europa-Kommissionen på et pressemøde i Strasbourg tirsdag eftermiddag åbnede for at lempe på unionens statsstøtteregler i et forsøg på at afhjælpe den energikrise, der allerede nu tegner til at sætte tommelskruer på dansk erhvervsliv.
Derudover peger Kommissionen på, at medlemsstater kan inddrage indtægter fra europæisk CO2-kvotehandel – det såkaldte ETS-system – for perioden januar 2021 til februar i år, som finansiering til at understøtte virksomheder og forbrugere gennem energikrisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic runder nyt millionoverskud og opruster i Aarhus
06-05-2025
-
Alsik Hotel & Spa mindsker underskud og ser fremgang i gæstetilfredshed
06-05-2025
-
Ny chef concierge skal løfte gæsteoplevelsen hos 1 Hotel Copenhagen
06-05-2025
-
Arena Næstved i modvind efter påstand om unfair konkurrence
06-05-2025
-
Rekordtravl april i Københavns Lufthavn med vækst fra USA
06-05-2025
-
Randerschef bliver ny direktør på ikoniske Ruths Hotel
06-05-2025
-
Pejsegården giver milliontab, men ledelsen ser lys forude
06-05-2025
-
Innovation og netværk i fokus, når det populære event "Meet the Geeks” vender tilbage
06-05-2025