Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når den danske fødevarebranche i de kommende måneder skal finde en løsning på markant – og i nogle tilfælde historisk – forhøjede energiregninger som følge af bl.a. krigen i Ukraine, kan det være med EU-blåstemplede kompensationsordninger fra Bruxelles, skriver FødevareWatch.dk.
Det står klart efter, at Europa-Kommissionen på et pressemøde i Strasbourg tirsdag eftermiddag åbnede for at lempe på unionens statsstøtteregler i et forsøg på at afhjælpe den energikrise, der allerede nu tegner til at sætte tommelskruer på dansk erhvervsliv.
Derudover peger Kommissionen på, at medlemsstater kan inddrage indtægter fra europæisk CO2-kvotehandel – det såkaldte ETS-system – for perioden januar 2021 til februar i år, som finansiering til at understøtte virksomheder og forbrugere gennem energikrisen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025