Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Maldiverne er sammen med Mauritius og Seychellerne blandt de mest kendte luksuriøse rejsemål i Det indiske Ocean. Og på luksusresortet Soneva Fushi på Maldiverne skal Mads Refslund under resortets restaurantkoncept ”Fresh in the Garden” kokkerere til resortets gæster. Det skriver Maldivernes nationale turistråd, Maldives Marketing & Public Relations Corporation (MMPRC), i en pressemeddelelse, skriver Standby.dk.
Omdrejningspunktet for pop-up restauranten er, oplyses det, hvordan man bedst kan arbejde med naturens egne ingredienser. Af højdepunkter på menuen kan nævnes spiret kokos og kaviar, grillet blæksprutte med urter og braiseret tang og hele fisk ristet i kokosskaller.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Finanslov sender millioner til attraktioner og oplevelsesprojekter
24-10-2025
-
Direktørstop på Plesners Badehotel efter få måneder
24-10-2025
-
Vismænd: Råderummet er 32 mia. kr. mindre end oplyst
24-10-2025
-
Noma og Novonesis går sammen om nye smagsløsninger
24-10-2025
-
Aros sætter åbningsdato for prestigeprojekt
24-10-2025
-
Ny evaluering viser manglende kontrol med korttidsudlejning
24-10-2025
-
Erfaren leder vender tilbage til Charlottehaven
24-10-2025