Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fusion mellem asiatisk madlavning og gode økologiske danske råvarer bliver omdrejningspunktet på restauranten Red Tiger i København. Bag står blandt andre Suriya Jysk, som også er kendt som Heidi fra popbandet S.O.A.P.

”Vi er et Pan-Asian køkken med en eatery vibe, der byder på dristige smage fra hele Asien. Hos Red Tiger fokuserer vi på økologi, mere fisk og skaldyr end kød, samt masser af grøntsager. Sæsonerne må gerne fylde, som de gjorde, da jeg voksede op, ligesom Nordens gode råvarer skal inddrages. Der kommer til at være smæk på smagsindtrykkene med kombinationer af salt, syre, sødt, sprødt og stærkt,” fortæller Suriya Jyrk, der er kreativ chef og grundlægger af Red Tiger.

Suriya Jyrk er født og delvist opvokset i Malaysia. Hun er, traditionen tro, som den ældste pige i familien oplært i det malaysiske køkken, allerede fra da hun var 12 år gammel, og ser tilbage på de gode oplevelser i køkkenet med varme og stolthed. 

Holdet består desuden af kok og restauratør Lasse Askov Meyer står i forvejen bag Kombo, Picnic og Prolog Coffee Bar. Entreprenør Mads Peter Jakobsen er bl.a. stifter af Kødbyens Fiskebar. Og sidst men ikke mindst kok og husbond Henrik Jyrk der er tidligere stifter af bl.a. Kul og Ibu.

Log ind