Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Markedet for oksekød er rødglødende, og priserne stiger i denne uge til det i særklasse højeste niveau nogensinde. Markedslederen Danish Crown har netop hævet afregningsprisen til landmændene med yderligere 75 øre pr. kilo, og i runde tal er priserne dermed steget 50 pct. på et år, skriver Finans.dk.
”Markedet i hele Europa er præget af vigende produktion og en særdeles stærk efterspørgsel. Vi venter, at afregningspriserne til landmændene vil fortsætte med at stige hen over sommeren,” fortæller Finn Klostermann, adm. direktør for Danish Crown Beef.
På både hjemmemarkedet og eksportmarkederne ude i Europa oplever Danish Crown, at efterspørgslen nu trækker på alle cylindre.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025