Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restaurant Fænøsund er den bedste forretning, Mette Derdau og Michael Munk nogensinde har haft. Stor omsætning og stort overskud på kort tid, men lige om lidt forlader parret restauranten med den fine sund-udsigt i Middelfart, og årsagen er ganske simpel. Det er umuligt at skaffe den fornødne arbejdskraft, skriver Jyllands-Posten.

Den 22. maj bliver derfor sidste dag for parret i de historiske omgivelser på Vestfyn, og dermed er der udsigt til, at fokus rettes 100 pct. mod Michelin-restauranten MeMu samt MeMu Bistro & Bar midt i Vejle.

”Jeg har jagtet personale i tre år, og nu gider jeg ikke mere. Vi står med et generelt problem i branchen - det er vanvittig svært at skaffe personale med de fornødne kompetencer, og corona-hjemsendelserne gjorde ligeledes, at flere i branchen fandt ud af, at det også er dejligt at være sammen med familien om aftenen og i weekenden,” slår Michael Munk fast.

Læs hele historien her.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

Log ind