Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For efter knap to år under Covid har Lars Jensens vinbar i Københavns Sydhavn vist sig at kunne alt det, hans tvivlere ikke troede muligt - og så endda lidt til, skriver Københavnliv.dk.
”Lokalet ved siden af vinbaren har stået tomt, siden jeg åbnede, så jeg har længe gået og haft et godt øje til det, men de svære vilkår under corona har gjort, at jeg har tøvet. Efter der er blevet åbnet op, er det kun gået frem - og det i en fart, så jeg nu tør tage endnu et spring og åbne det her, vi kalder Minibaren,” siger Lars Jensen.
Det præcise koncept for Minibaren justeres stadig, men det kommer til at være en kombineret café og delikatesseafdeling, hvor man kan købe og medtage nogle af de specialiteter og gourmetprodukter, som Sydhavnens Vinbar er blevet både kendt og anerkendt for.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025