Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For efter knap to år under Covid har Lars Jensens vinbar i Københavns Sydhavn vist sig at kunne alt det, hans tvivlere ikke troede muligt - og så endda lidt til, skriver Københavnliv.dk.
”Lokalet ved siden af vinbaren har stået tomt, siden jeg åbnede, så jeg har længe gået og haft et godt øje til det, men de svære vilkår under corona har gjort, at jeg har tøvet. Efter der er blevet åbnet op, er det kun gået frem - og det i en fart, så jeg nu tør tage endnu et spring og åbne det her, vi kalder Minibaren,” siger Lars Jensen.
Det præcise koncept for Minibaren justeres stadig, men det kommer til at være en kombineret café og delikatesseafdeling, hvor man kan købe og medtage nogle af de specialiteter og gourmetprodukter, som Sydhavnens Vinbar er blevet både kendt og anerkendt for.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025