Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Klaus Lund, 47 år, er iværksætter. Han er sammen med sin kompagnon Mikael Hansen, 50 år, gået i gang med et projekt, som kræver iværksætterevner, selv om makkerparret har overtaget en for længst etableret restaurant, skriver JV.dk.
Der er tale om restauranten på golfbanen i Ho ved Blåvand, som har eksisteret i årevis. Men på det seneste har den haft det svært, og det er ikke kun på grund af corona. Tre restauratører på stribe har opgivet, i de senere år har skiftende forpagtere kun holdt cirka en sæson.
”Der er sidste chance nu,” siger Klaus Lund, der ikke umiddelbart havde planer om at skulle stå i spidsen for restauranten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025