Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I juli sidste år åbnede den italienske restaurant, Osteria Nana i København. Den bliver hurtigt et hit blandt andet på baggrund af deres lækre hjemmelavede pasta og deres helt egen burrata-bar, skriver MigOgKbh.dk.
Nu er restauranten klar til at tage næste skridt, og de har derfor ansat den tidligere køkkenchef for Michelin-restauranten, Era Ora, til at køre det højtelskede italienske køkken.
Den næste måned kan sultne og nysgerrige gæster få en forsmag på, hvad der venter til efteråret, når restauranten for alvor slår dørene op med Michelin-kokken, Antonio di Criscio, ved roret.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025