Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Selcuk Yildirim takker af efter et halvt år i Bronuts. Det oplyser han på sin LinkedIn-profil, hvor han skriver, at han fra første dag i front for donutkæden kunne se, hvorfor selskabet gik konkurs i starten af januar 2021, fortæller FødevareWatch.dk.
”Efter mange søvnløse nætter må jeg indse, at jeg må kapitulere. Jeg er nedslået, og min første tanke er, at jeg aldrig skulle have stræbet efter denne udfordring,” skriver Selcuk Yildirim.
Bronuts havde inden konkursen i december 12 butikker og en gæld på mellem 8 og 10 mio. kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025