Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter en konkurs og efterfølgende genopstandelse, er det oprindelige bo efter donutkæden Bronuts endelig blevet redegjort for. Resterne af forretningen har indbragt et ikke så beskedent beløb. Kædens aktiver er nemlig blevet solgt for mere end 856.000 kr. Det viser en konkursredegørelse, som Finans har fået indsigt i.

Da Bronuts gik konkurs gik der ikke længe, før kæden blev solgt til Aarhus-investor Lars Langelund Jørgensen, som sammen med Bronuts-stifterne skulle drive butikkerne videre under et nyt selskab.

Ifølge cvr-registeret er grundlæggeren Türker Alici heller ikke længere en del af ejerkredsen, mens Ninos Oraha og Selcuk Yildrim, hver fortsat ejer 15-20 pct. af Bronuts Group Aps. Lars Langelund Jørgensen ejer de resterende andele gennem selskabet Lyngå Invest.

Læs hele historien her.

Efter et halvt år træder donut-chef af

Selcuk Yildirim takker af efter et halvt år i Bronuts. Det oplyser han på sin LinkedIn-profil, hvor han skriver, at han fra første dag i front for donutkæden kunne se, hvorfor selskabet gik konkurs i starten af januar 2021.

Log ind