Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Corona har vendt op og ned på cateringbranchen, hvor kunderne er begyndt at strømme til igen efter nedlukninger og færre bestillinger på grund af hjemmearbejde. Det fortæller Bo Mertins, der er direktør og medstifter ved Nordic Catering, der i dag betjener 4-5.000 gæster om dagen fordelt på tre kantiner og frokostlevering, lyder det fra FødevareWatch.dk.
Da pandemien i foråret 2020 ramte, havde virksomheden fået nye lokaler på 2000 kvm i Valby med centralkøkken og eventlokaler samt fem produktionslokaler, og det skæve regnskabsår 2019/20 stod til at blive ekstraordinært godt.
”Vi kom fra en situation, hvor vi troede på rekordoverskud til bare få måneder senere at tro, at vi ville miste vores virksomhed. Omsætningen faldt med 85 pct. fra den ene dag til den anden, og jeg måtte fyre medarbejdere. Heldigvis viste det sig, at vi kom ud af både 2020 og 2021 med relativt fine resultater på trods af stor nedgang,” siger direktøren.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Scandic runder nyt millionoverskud og opruster i Aarhus
06-05-2025
-
Alsik Hotel & Spa mindsker underskud og ser fremgang i gæstetilfredshed
06-05-2025
-
Ny chef concierge skal løfte gæsteoplevelsen hos 1 Hotel Copenhagen
06-05-2025
-
Arena Næstved i modvind efter påstand om unfair konkurrence
06-05-2025
-
Rekordtravl april i Københavns Lufthavn med vækst fra USA
06-05-2025
-
Randerschef bliver ny direktør på ikoniske Ruths Hotel
06-05-2025
-
Pejsegården giver milliontab, men ledelsen ser lys forude
06-05-2025
-
Innovation og netværk i fokus, når det populære event "Meet the Geeks” vender tilbage
06-05-2025