Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Andreas Karlsson er adm. direktør for Sticks’n’Sushi og har allerede stået i spidsen for en gennemgribende ekspansion af konceptet til udlandet – herunder Tyskland, hvor kæden har opnået stor succes med grønne menuer, skriver FødevareWatch.dk.
”Jeg har været i den her branche stort set hele mit liv. Og jeg har hele tiden sagt til mit team, at de er heldige at arbejde i den. Jeg er en meget ydmyg person. Jeg er altid fokuseret på at skabe resultater, og jeg vil selvfølgelig gerne skabe en succes – men det er ikke så vigtigt for mig at vise det.,” siger Andreas Karlsson.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025