Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De havde ikke regnet med det. De var faktisk stoppet med at stræbe efter anerkendelse og hæder i form af endnu en Michelin-stjerne. Derfor kom det som en endnu større overraskelse, da Restaurant Frederikshøj fik tildelt to Michelin-stjerner som et af få spisesteder i hele Jylland, skriver Jyllands-Posten.
Det kan allerede mærkes på restauranten, at den nu har to fine stjerner, som leder kunder fra nær og fjern til Aarhus.
”Man skal være meget heldig, hvis man skal have et bord i 2022. Det er gået helt amok, efter Frederikshøj fik stjerne nummer to. Der har altid været nogle måneders ventetid, men nu er resten af året helt booket. Og vi er jo i en situation lige nu, hvor mange sparer på pengene, så det er helt fantastisk, at så mange booker et bord,” fortæller Wassim Hallal.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025