Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det handler om at være, hvor kunderne er, og når juli sætter ind, er det for manges tilfælde uden for København. Sammen med det ferierende folk rykker Fasangården, der ligger midt i Frederiksberg Have, ud af byen og åbner en pop op-taverna i Lynæs Surfcenter, som ligger ved Hundested. De næste seks uger skal »Fasangårdens Taverna«, som de kalder sig, forpagte surfcentrets nyrenoverede lokaler ud til vandet, skriver Berlingske.
”Området omkring Lynæs og Hundested er dejligt tilbagelænet. Det er ikke så hypet som nogle andre steder i Nordsjælland. Det kan vi godt lide,” siger køkkenchef på Fasangården Anika Madsen, der blev kontaktet af brødrene Johan og Jeppe Ingversen, som står bag centret.
Fasangården, der ellers har stærke rødder i det nordiske køkken, vil servere middelhavsinspirerede retter med lokale råvarer og lokalproducerede vine fra Vejrhøj Vingård i Odsherred.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025