Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det handler om at være, hvor kunderne er, og når juli sætter ind, er det for manges tilfælde uden for København. Sammen med det ferierende folk rykker Fasangården, der ligger midt i Frederiksberg Have, ud af byen og åbner en pop op-taverna i Lynæs Surfcenter, som ligger ved Hundested. De næste seks uger skal »Fasangårdens Taverna«, som de kalder sig, forpagte surfcentrets nyrenoverede lokaler ud til vandet, skriver Berlingske.
”Området omkring Lynæs og Hundested er dejligt tilbagelænet. Det er ikke så hypet som nogle andre steder i Nordsjælland. Det kan vi godt lide,” siger køkkenchef på Fasangården Anika Madsen, der blev kontaktet af brødrene Johan og Jeppe Ingversen, som står bag centret.
Fasangården, der ellers har stærke rødder i det nordiske køkken, vil servere middelhavsinspirerede retter med lokale råvarer og lokalproducerede vine fra Vejrhøj Vingård i Odsherred.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025