Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Antallet af insolvente britiske restauranter er det seneste år steget med over 60 pct. som følge af mangel på arbejdskraft og stigende inflation, der har fået briterne til at spare på restaurantbesøgene. Det fortæller FødevareWatch.dk på baggrund af en historie fra The Guardian. Avisen har kigget på tal fra revisionsfirmaet UHY Hacker Young, der viser, at 1406 restauranter har måttet dreje nøglen om i de 12 måneder, der ledte op til maj - en stigning på i alt 64 pct.

“Presset på restaurationssektoren stiger for hver dag. Flere og flere af dem må dreje nøglen om som følge heraf,” sagde Peter Kubik, partner hos UHY Hacker Young, til mediet.

Danske Bank har meddelt, at man ser mulig konkursbølge forude.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind