Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bybilledet i København er efterhånden præget af burgerbarer og -restauranter. Og for hvert år skyder flere burgerkoncepter op ad jorden, hvad enten det er restauranter med et spækket menukort eller mindre barer med klassiske combo-menuer, skriver FødevareWatch.dk.

Det stiller store krav til dem, der vil forsøge at træde ind på markedet, mener indehaveren bag burgerbaren Gasoline Grill, der har otte barer placeret på Københavns kort.

”København er jo den førende gastronomiske hovedstad i verden. Og som burgerkæde bliver du derfor nødt til at lave noget godt, hvis du skal overleve på markedet,” siger Klaus Wittrup, stifter og adm. direktør for burgerbaren Gasoline Grill, der i 2016 åbnede sin første bar i lokalerne til en gammel tankstation i København.

Læs hele historien her.

Ikonisk politistation i København bliver til hotel

Den ikoniske ejendom Borgenhus på Halmtorvet er solgt til svensk kapitalfond, som vil bevare bygningens særpræg og omdanne den til hotel. Ejendommen har vakt stor interesse hos både investorer og operatører.

Log ind