Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Bybilledet i København er efterhånden præget af burgerbarer og -restauranter. Og for hvert år skyder flere burgerkoncepter op ad jorden, hvad enten det er restauranter med et spækket menukort eller mindre barer med klassiske combo-menuer, skriver FødevareWatch.dk.
Det stiller store krav til dem, der vil forsøge at træde ind på markedet, mener indehaveren bag burgerbaren Gasoline Grill, der har otte barer placeret på Københavns kort.
”København er jo den førende gastronomiske hovedstad i verden. Og som burgerkæde bliver du derfor nødt til at lave noget godt, hvis du skal overleve på markedet,” siger Klaus Wittrup, stifter og adm. direktør for burgerbaren Gasoline Grill, der i 2016 åbnede sin første bar i lokalerne til en gammel tankstation i København.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025