Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når FødevareWatch.dk spørger Jensens Bøfhus’ direktør, Anders Nikolaisen, om han er tilfreds med, hvor restaurantkæden er i dag, lyder svaret:
”Nej! Slet ikke. Slet, slet ikke. Jeg synes stadig, vi er noget groggy ovenpå corona – lidt som en bil, der kører i nødsporet med blinket tændt,” siger han.
Og nødsporet bryder direktøren sig bestemt ikke om. Han vil ud på vejen og have fart på igen, som han siger. Som en del af vejhjælpen, for nu at blive i billederne, skal den store kæde med Bøf indgraveret i navnet ifølge direktøren være mere grøn og mindre kød.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025