Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Om sommeren er gastronomien i højsædet i Ebeltoft. Sådan har det været de sidste mange år, og denne sæson er ingen undtagelse. Efter 15 år med restaurantkonceptet ’Smag’, rykker der nu en ny forpagter ind i restauranten, og det er ikke hvem som helst, skriver Lokalavisen Aarhus.
Det er nemlig den aarhusianske gourmetrestaurant L’estragon, der henover sommeren kommer til at servere sine velkendte retter til sommerglade borgere og turister. Det er der en særlig grund til.
”Jeg er selv fra Ebeltoft, og har haft min barndom her, så det gav bare mening at prøve det.” fortæller Sisse Sigrid Budtz-Jørgensen, der sammen med Vibeke Husted udgør ejerduoen bag L’estragon.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Dagmar udvider med nye værelser i Ribe
28-10-2025
-
Nimb Hotel anerkendes med flere priser
28-10-2025
-
Nyt lejlighedshotel skyder op nær Amager Strand
28-10-2025
-
Minister: Regler for korttidsudlejning skal håndhæves bedre
28-10-2025
-
Mikkeller-restaurant i lufthavnen fik sur smiley og bøde
28-10-2025
-
Historisk hotel ved Vesterhavet opnår Greenkey-certificering
28-10-2025
-
Stor interesse for ny afdeling af Statens Museum for Kunst i Thy
28-10-2025
-
Starbucks-ansatte truer med strejke
28-10-2025