Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
To unge, ambitiøse par slog dørene op til en ”ny udgave” af Færgekroen Hadsund i midten af november. Siden blev det meste af december måneds julefrokoster og komsammener spoleret af corona-restriktioner, ligesom januar har været præget af mange aflysninger af samme årsag. Men smilet og optimismen er helt intakt på den stemningsfulde og historiske kro ved smukke Mariager Fjord, skriver ligenu.her.
”Siden vi startede, har vi fået aflyst arrangementer og annulleret reservationer i restauranten for omkring 400.000 kroner på grund af forskellige corona-restriktioner, eller fordi et selskab har ringet og sagt, at de ikke kommer, fordi en eller flere er blevet smittet. Når man er ny og lige skal have fodfæste, så er det naturligvis ikke den mest optimale start,” fortæller Danny Friis Petersen, medindehaver og restaurationschef på Færgekroen.
Danny Friis Petersen står i spidsen for Hadsund Færgekro med sin bedre halvdel Ninna Friis Petersen og kæresteparret Emilie Støve og Tobias Lorenzen. Sidstnævnte par er flyttet til fra Ry, hvor Tobias var køkkenchef på Nørre Vissing Kro. Parret er faldet rigtigt godt til i Hadsund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk koncept spreder sig: Berlin, Bremen og Helsinki lader sig inspirere
09-09-2025
-
Minister: Momsnedsættelse efter svensk eksempel er ikke realistisk
09-09-2025
-
Ny leder skal samle kokkelandsholdene frem mod VM i 2026
09-09-2025
-
HORESTA: Moderat fremgang præger første halvår
09-09-2025
-
København vil styrke togturisme med ny investering
09-09-2025
-
Scandic samler salgsansvar på tværs af landegrænser
09-09-2025
-
Egeskov Slot tager første skridt mod hotel og eventhal
09-09-2025
-
Fjelsted Skov udvider op til 50-års jubilæum i 2026
09-09-2025