Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
To unge, ambitiøse par slog dørene op til en ”ny udgave” af Færgekroen Hadsund i midten af november. Siden blev det meste af december måneds julefrokoster og komsammener spoleret af corona-restriktioner, ligesom januar har været præget af mange aflysninger af samme årsag. Men smilet og optimismen er helt intakt på den stemningsfulde og historiske kro ved smukke Mariager Fjord, skriver ligenu.her.
”Siden vi startede, har vi fået aflyst arrangementer og annulleret reservationer i restauranten for omkring 400.000 kroner på grund af forskellige corona-restriktioner, eller fordi et selskab har ringet og sagt, at de ikke kommer, fordi en eller flere er blevet smittet. Når man er ny og lige skal have fodfæste, så er det naturligvis ikke den mest optimale start,” fortæller Danny Friis Petersen, medindehaver og restaurationschef på Færgekroen.
Danny Friis Petersen står i spidsen for Hadsund Færgekro med sin bedre halvdel Ninna Friis Petersen og kæresteparret Emilie Støve og Tobias Lorenzen. Sidstnævnte par er flyttet til fra Ry, hvor Tobias var køkkenchef på Nørre Vissing Kro. Parret er faldet rigtigt godt til i Hadsund.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025