Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Høj belægning på de over 50 værelser det meste af året slider på inventar og udstyr, så med nogle års mellemrum må Hovborg Kro have fat på håndværkere for at få renoveret værelser.

Det sker ikke på én gang. Kroen kan kun undvære nogle få værelser af gangen, fastslår krovært Jørgen Jørgensen, der nu har igangsat en overhaling af en række værelser.

”Der har altid været en glasdør ud mod haven i de værelser, men vi har længe ønsket at sætte et vindue i ved siden af døren for at få mere lys ind. Det får vi lavet nu, og det bliver dejligt. Samtidig får vi så værelserne gennemrenoveret blandt andet med trælister på en af væggene”, siger Jørgen Jørgensen til JydskeVestkysten.

Læs hele historien på jv.dk

Erfarne kræfter genåbner renoveret hotel

Hotellet havde stået lukket i flere måneder, inden det blev købt af en investor i sidste halvdel af 2023. Nu er nye forpagtere klar til at tage teten, efter en gennemgribende renovering.

Sjællandsk hotel får sig en kærlig hånd

Scandics hotel i Ringsted får sig i disse dage en kærlig hånd. Og når renovering er færdig, kan hotellet bryste sig af opdaterede værelser og en ny barception, som man også håber, at lokale vil tage godt imod.

Log ind