Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fransk klassisk simremad, men som en burger? Det er resultatet af et nyt samarbejde mellem Michelinkokken Jonathan Berntsen fra restauranten The Samuel i Hellerup Og McDonald’s. Kokken har lavet en McDonalds-burger med udgangspunkt i klassikeren over dem alle fra det franske køkken: Boeuf Bourguignon, skriver MigOgKbh.dk.
”Jeg har altid elsket Boeuf Bourguignon, så for mig var det en sjov og anderledes udfordring at forsøge at lave en burger, som jeg på en eller anden måde tænker på som den ultimative comfortfood,” fortæller chefkok på michelinrestauranten The Samuel, Jonathan Berntsen.
Resultatet kan man smage fra tirsdag d. 18. januar 2022 i alle landets McDonalds-restauranter: Homestyle Beef Burgundy by Berntsen. Det er første gang for den verdensomspændende gigant, at der er rødvin i en burger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelhandler tegner sig for rekordstor andel af ejendomsmarkedet
10-05-2025
-
Milliardpotentiale i vinterturisme: Q1 skal booste København
10-05-2025
-
Tidligere hotelchef i Washington DC skal lede boutiquehotel i Ørestad
10-05-2025
-
44 kunstportaler skal gøre Odense til international kulturby
10-05-2025
-
Erfaren brancheprofil skal løfte Hotel Phønix
10-05-2025
-
Påskens placering sender overnatningstal ned
10-05-2025
-
Rekordmange amerikanere vælger København som feriemål
10-05-2025
-
Økomærke giver Vingsted adgang til offentlige kunder
10-05-2025