Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Der var en smule hemmelighedskræmmeri i luften, da JP Aarhus kort før jul fangede restaurantejer og Michelin-kok Christoffer Norton til en snak om det forgangne år og planerne for det nye, som står for døren, skriver Finans.dk.
Til spørgsmålet om, hvad restauranten har på tegnebrættet i 2022, lyder svaret:
”Uha, jeg kan ikke røbe for meget endnu. Vi har gang i et stort og spændende projekt for det kommende år, men det kræver stadig, at nogle detaljer falder på plads, før vi ved, om det kan realiseres. Men intentionen er at blive bedre – ja, det er et vagt svar, som jeg godt ved, at du nok ikke kan bruge til noget, men mere kan jeg ikke sige nu,” griner Christoffer Norton.
Som de fleste andre blev Domestic taget på sengen af pandemiens mange følgevirkninger, og i årets sidste timer kæmper holdet bag restauranten fortsat for at komme igennem 2021 »med skindet på næsen«.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025