Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ghrelin var den første gourmetrestaurant til at åbne på Aarhus Ø. Det skete i påsken 2018, og det var en stor satsning for de to unge kokke, der står bag Ghrelin, Nicklas Friis Nielsen og Anders Kuk Kristensen, også selv om de har to sparringpartnere med, skriver Jyllands-Posten.
”Nicklas og jeg investerede alt, hvad vi ejede i det her projekt. Aftalen var, at det skulle fungere efter tre år. Gjorde det ikke det, havde vi tabt vores penge, eller vi skulle finde nye investorer. Gik det godt, skulle vi bygge videre på drømmen, og det gør vi så nu,” fortæller Anders Kuk Kristensen, driftschef og medejer hos Ghrelin.
Det er gået så godt for Ghrelin, at gourmetrestauranten nu kan flytte til tre gange så store lokaler. Fra Z-Huset til Ship, hvor de får 360 kvadratmeter. Restauranten får plads til 30 gæster, kun fire pladser mere end i Z-Huset, men nu får Ghrelin også et selskabslokale til 20 gæster, og målet er derfor at afholde flere arrangementer. Ghrelin vil kunne huse events og selskaber for op til 60 personer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025