Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ghrelin var den første gourmetrestaurant til at åbne på Aarhus Ø. Det skete i påsken 2018, og det var en stor satsning for de to unge kokke, der står bag Ghrelin, Nicklas Friis Nielsen og Anders Kuk Kristensen, også selv om de har to sparringpartnere med, skriver Jyllands-Posten.

”Nicklas og jeg investerede alt, hvad vi ejede i det her projekt. Aftalen var, at det skulle fungere efter tre år. Gjorde det ikke det, havde vi tabt vores penge, eller vi skulle finde nye investorer. Gik det godt, skulle vi bygge videre på drømmen, og det gør vi så nu,” fortæller Anders Kuk Kristensen, driftschef og medejer hos Ghrelin.

Det er gået så godt for Ghrelin, at gourmetrestauranten nu kan flytte til tre gange så store lokaler. Fra Z-Huset til Ship, hvor de får 360 kvadratmeter. Restauranten får plads til 30 gæster, kun fire pladser mere end i Z-Huset, men nu får Ghrelin også et selskabslokale til 20 gæster, og målet er derfor at afholde flere arrangementer. Ghrelin vil kunne huse events og selskaber for op til 60 personer.

Læs hele historien her.

Log ind