Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Projektet ’Book en mark’ handler om gode matches, fælles forretning og om passion for lokale råvarer og produkter – både fra planteriget og dyreriget.

På den ene side af bordet sidder økologiske producenter med produkter og afgrøder de gerne vil udbyde. På den anden side har man reserveret plads til restauranter, hoteller, kantiner, offentlige køkkener, dagligvarekæder, grossister og virksomheder, der alle er interesserede i nye samarbejdspartnere.

Bag initiativet står Landbrug & Fødevarer & Food Organisation of Denmark. I kan læse mere og tilmelde jer dig på goderåvarer.dk.

Tid og sted:
22. marts         Oremandsgaard,  Oremandsgaard Allé 2, 4720 Præstø

  1. april Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus
  2. oktober Folkets Madhus, Raffinaderivej 20E, 2300 København

Momsdebat blusser også op i nabolande

I Norge presser politikere på for at sænke momsen på fødevarer forud for valget. Store dagligvarekæder erklærer sig villige til at sænke priserne, hvis momslettelser bliver en realitet.

Log ind